tirsdag 29. mai 2012

Eksamensinnspurt = blogginnlegg


Eksamensperioden nærmer seg sakte slutten og det baller på seg med sider som skal leses og oppgaver som skal skrives før siste innspurt, og hva passer vel bedre å bruke tiden på enn å snekre sammen et blogginnlegg...


Dagens tankeflukt fra eksamensmaset endte opp med noen bilder fra kjøkkenet slik det ser ut for øyeblikket.
 

 Da er det vel bare å samle tankene igjen og komme seg gjennom de tre siste eksamene, og tenke på at det kun er ni dager igjen til sommerferie!



(Foto: Katarinas Stil)

torsdag 17. mai 2012

Lyst å bo her i sommer?


Denne lekre leiligheten i hjertet av Tønsberg er ledig for utleie i sommer, med fjorden og Tønsbergs uteliv i umiddelbar nærhet.


For flere bilder og informasjon om leiligheten, se her

mandag 7. mai 2012

Nib utfordring: Nytt møter gammelt

(Foto: Katarinas stil)

Jeg deltar i mai utfordringen til NIB med dette bildet. Hjemme hos oss er det mye gammelt som møter nytt, men jeg er spesielt glad i den gamle speilramma som henger i spisestua. Den er rundt 100 år gammel og har mye fin patina, og ikke minst SJEL.  Selv om det har falt av noen biter av den syntes jeg bare den er enda finere. 

tirsdag 1. mai 2012

Uterom

(Foto: Katarinas Stil)

Idag har vi brukt hele dagen ute til å begynne å få uterommene i stand til sommeren. Det har vært en ordentlig sommerdag, og jeg ble nok litt påvirket av alle de fine lyseblå/lilla nyansene når jeg var innom gartneriet så det ble lyseblå og hvite blomster som ble med hjem idag.

 (Foto: Katarinas Stil)

Og den lyseblå hortensiaen passet jo fint inn sammen med det lyseblå vinduet. 

(Foto: Katarinas Stil)

Det mangler fortsatt noen blomster og litt puter i denne kroken før den er fit for fight, men jeg synes det blir ganske så koselig *smile*


(Foto: Katarinas Stil)