tirsdag 16. mars 2010

Brune toner...

Nå nærmer påsken seg med stormskritt og jeg GLEDER MEG(!!!) til å reise til Finland, overlate lille- prinsessa til Beste og Mummi å bare slappe av.. for nå kjenner jeg at jeg trenger ferie. Det er i det siste man virkelig har fått kjenne på tidsklemma alle småbarnsmødre snakker om. Etter at Nadine har begynt i barnehagen å både jeg og gubben jobber fullt får man ikke mye tid til hverandre, eller seg selv for den saks skyld.. Så det skal bli godt å komme seg bort fra jobb og hverdagsmas og kun kose seg med familien!


Foto: Countryliving.com


Jeg kom over disse herlige bildene av en Cottage i Chicago og måtte bare dele de med dere. Jeg bare elsker dette utrykket og sammensetningen av farger og materialer som er brukt her.Foto: Countryliving


Nå er det heller ikke lenge før lillegull fyller ett år, og jeg kan ikke fatte hvor fort tiden har gått! På denne tiden ifjor vagget jeg rundt med en helt gigantisk mage og begynte å bli rimelig lei av å gå gravid... Det siste året har gått altfor fort, og jeg savner virkelig å ha permisjon og bare kose meg med den lille babyen min. Men den lille babyen er ingen liten baby lenger, hun begynner å bli stor jente som snart begynner å gå, og som allerede har begynt å bli en utspekulert liten luring.


Foto: CountrylivingFor flere bilder fra denne herlige cottagen, se her!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig hvis du legger igjen en liten melding :)