torsdag 3. juni 2010

Krydret minimalisme & en supertravel uke(Foto lånt fra Skøna Hem)


Dette har vært en veldig travel uke, jeg har såvidt hatt tid til å slappe av i det hele tatt. Det har gått i ett hele uken med jobbintervju, flytting av kontorlokale og opplæring i ny jobb. Og ikke tro at det blir mindre travelt den siste delen av uken. Åneida.. Imorgen går turen inn til Drammen hvor vi forhåpentligvis skal på visning av drømmehuset, fulgt av jobb på lørdag før vi setter kursen ut til Rødtangen hvor jeg forhåpentligvis får satt meg ned og slappet av en dag.

(Foto lånt fra Skøna Hem)

Og når jeg først nevner at jeg har fått ny jobb kan jeg jo si at det en den jobben jeg hadde så fryktelig lyst på som jeg har nevnt tidligere! Jeg har fått ekstrajobb der, så nå kan jeg stå i Drammens fineste interiørbutikk ihvertfall annenhver lørdag og forhåpentligvis flere dager i uken på sikt.  Butikken har ikke fått sin egen blogg eller nettside ennå ettersom vi åpnet 14.mai. Men legg deg til som venn på facebook siden vår, og få nyheter og spennende tilbud!


(Foto lånt fra Skøna Hem)

Dagens inspirerende bilder er fra Henriette Staibs stilige villa fra Skøna Hem. Hun har blandet ulike stiler fra forskjellige kontinenter og fått et kjempelekkert hjem. Me like alot! Hele reportasjen finner dere her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig hvis du legger igjen en liten melding :)