fredag 28. mai 2010

Mødre i søvnløshetståka

Jeg leste nylig en artikkel om dumme ting overtrøtte mødre har gjort som fikk meg til å le godt. Mest av alt fordi jeg kjente meg så godt igjen i historiende mine overtrøtte medmødre skrev om. For det skal ikke være lett å bli mor. For min del gikk jeg fra å være en som trengte minst 10-timers søvn for å fungere til å kun få 6 timers søvn, noe som for min del er helt umenneskelig. Jeg gikk fra å være en ganske smart og oppegående person til å bli en hjernedød zoombielignende skapning som legger brukte bleier i kjøleskapet, glemmer hva jeg skal si midt i en setning og tar med meg stelleveska på jobb.



Nå skal det sies at vesla nesten har sluttet helt å våkne om natta, så jeg får ihvertfall sammenhengende søvn, men å våkne 05.30-06.00 i helgene er fortsatt ganske umenneskelig synes jeg. Det skulle vært en egen søvnpermisjon for overtrøtte mødre i jobb som man kunne tatt ut når man måtte ønske slik at man kunne få sovet bort de verste ringene og posene som vokser vilt og ukontrollert under øynene.


(Foto lånt herfra)

Men fram til ungene blir større og søvnmangelen vår forsvinner får vi vel bare fortsette å ta med oss brukte bleier på jobben, gå ifra handleposene på butikken og løfte barna opp av senga opp-ned (!).


(Foto lånt herfra)

Og forhåpentligvis blir vi normale igjen en gang..

2 kommentarer:

  1. Sees på tirsdag, Katarina :-) Velkommen skal du være!

    SvarSlett
  2. Takk for det, jeg gleder meg til å bli en del av La Maison :)

    SvarSlett

Hyggelig hvis du legger igjen en liten melding :)